lauantai 3. toukokuuta 2014

SUPERPOSTAUS!

Moimoimoi! 
Superpostaus! Tässä postauksessa on yksi shootti ja yksi kuvatarina. Shootin kuvasin (vilma kuvasi) tasan viikko sitten Jepan ja hänen siskonsa kanssa. Kuvatarina kuvattiin tänään Ursun kanssa. Obitsu on laitettu Carlylle joten taikaa on luvassa :D


Shoot: Free and wild.















































































Ja sitten kuvatarina.

Picfit: It's missing





Carly: Missä se on?


Carly: Sen on pakko löytyä. Jos joku on varastanut sen, niin... no se on paha juttu. Todella paha.


Alexandra: *astelee eteenpäin metsässä* Hm, puhuiko joku juuri?


Alexandra: *katsahtaa sivulle* Tuollahan on Carly?


Alexandra: *istahtaa Carlyn viereen* Onko jokin hätänä? Vaikutat apealta.


Carly: Helmeni on kadonnut. No, saattaa kuulostaa hullulta, mutta väärissä käsissä se voi olla vaaraksi maailmalle. Siinä on nimittäin taikavoimia.


Venla: *astelee vähän haikeana* Huoh... Viola ei vaikuttanut omalta itseltään... *huomaa Alexandran ja Carlyn* Hei, tuollahan ovat Alexandra ja Carly.


Venla: Aika hälventää epäilyksiä. Mikä hätänä? Näytätte surullisilta.


Carly: Helmeni on varastettu. Se on todella paha juttu.


Alexandra: Niin. Sillä voi valloittaa koko maailman tai tehdä jotain todella pahaa. Muuten Venla, sinähän olit äsken ulkona. Näitkö ketään epäilyttävää henkilöä, joka olisi voinut ottaa helmet?


Venla: Äh, pitäisikö minun vain jättää heidät yksin ongelmiensa kanssa? Minä en enää edes tiedä mitä haluan, luulin helmien ratkaisevan ongelmat mutta nyt Viola sai ne itselleen. *huokaisee* Näin yhden tytön siellä metsässä. Ja minulla on teille asiaa. Vakavaa asiaa. Mutta mennään sisälle. Riittääkö minun rohkeuteni kertomaan?

1 kommentti: